ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Αναζήτηση Ακινήτου

Τιμή:

Εμβαδό:

 

 

Κωδικός ακινήτου:

Αναζήτηση  

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ

Ο χώρος που θα στεγάσει την οικογένειά σας ή την επιχείρησή σας είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα στο δρόμο προς την οικογενειακή ευτυχία και την επαγγελματική επιτυχία. Πρόκειται για ένα χώρο που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις απαιτήσεις σας και θα ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα.

Για να βρείτε τον ιδανικό χώρο, η at Real Estate προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες με την υποστήριξη επαγγελματιών συμβούλων ακίνητης περιουσίας από όλη την Πάτρα. Με πολύχρονη εμπειρία στην συγκεκριμένη αγορά και με απόλυτο επαγγελματισμό,

• Αναγνωρίζουν τη σημαντικότητα της στέγασης και της σωστής επένδυσης,
• Κατανοούν την αναγκαιότητα για γρήγορες, ορθές και οικονομικές επιλογές και
• Θέτουν ως πρώτη προτεραιότητά τους τη δική σας ικανοποίηση.

Οι συνεργάτες μας θα αναζητήσουν το ιδανικό ακίνητο για εσάς, ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλα, θα εντοπίσουν και θα επιλύσουν τυχόν προβλήματα τεχνικής ή νομικής φύσεως που συνδέονται με αυτό, θα αναλάβουν για λογαριασμό σας τις διαπραγματεύσεις, θα σας βοηθήσουν στην αναζήτηση της σωστής χρηματοδότησης και θα σας παραδώσουν το ακίνητό σας, εξοικονομώντας για εσάς χρόνο και χρήμα.

Αντίστοιχα, θα έρθουν σε επαφή με τον ιδανικό υποψήφιο αγοραστή ή ενοικιαστή του ακινήτου σας, θα φέρουν σε πέρας όλες τις διαπραγματεύσεις και θα εξασφαλίσουν για εσάς μια πηγή εισοδήματος, εύκολα, γρήγορα και σωστά. Ο άνθρωπος που θα αγοράσει ή θα ενοικιάσει το ακίνητό σας βρίσκεται κάπου εκεί έξω…Εμείς θα τον βρούμε για εσάς.

Οι άνθρωποι της at Real Estate πιστεύουν ότι οι συναλλαγές αυτές είναι τόσο σημαντικές που αποτελούν αποφάσεις ζωής. Για το λόγο αυτό, η η at Real Estate συνδύασε την εμπειρία στον χώρο των πωλήσεων, τη γνώση της αγοράς ακινήτων, αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση σε όλα τα θέματα που αφορούν τους τρόπους ευκολότερων και αποδοτικότερων κτηματομεσιτικών συναλλαγών με την αξιοπιστία, τον επαγγελματισμό, τον σεβασμό στον χρόνο σας και την αυθεντική ανθρώπινη επικοινωνία, στην οποία στηρίζεται η φιλοσοφία μας.

Σκοπός της εταιρίας μας είναι να βρείτε σε εμάς τον άνθρωπο που θα μπει στη θέση σας και θα δει τα πράγματα από τη δική σας σκοπιά. Και αυτοί οι άνθρωποι είμαστε εμείς…

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ - ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ


Επιλεγμένα Ακίνητα

2690568
Κατάστημα προς ενοικίαση
Πάτρα
(Αχαΐα)
23 τ.μ. Τιμή: € 300

ΚΕΝΤΡΟ: Ισόγειο κατάστημα 23 τμ και wc. Διαθέτει υπόγειο 23 τμ.

Κωδικός ακινήτου: Π-6173 περισσότερα
2690156
Διαμέρισμα προς ενοικίαση
Πάτρα
(Αχαΐα)
55 τ.μ. Τιμή: € 270

ΑΓ.ΣΟΦΙΑ : Διαμέρισμα 55 τμ 4ου ορόφου προσόψεως. Αποτελείται από σαλόνι, κουζίνα , υ/δ και λουτρό. Διαθέτει κεντρική θέρμανση και θέα.

Κωδικός ακινήτου: Π-6172 περισσότερα
2690155
Studio/Γκαρσονιέρα προς ενοικίαση
Πάτρα
(Αχαΐα)
22 τ.μ. Τιμή: € 170

ΥΨΗΛΑ ΑΛΩΝΙΑ: Στούντιο 22 τμ 1ου ορόφου προσόψεως, κατασκευής 2002. Αποτελείται από ενιαίο χώρο και λουτρό. Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση, αλουμίνια με διπλά τζάμια.

Κωδικός ακινήτου: Π-6170 περισσότερα
2688766
Διαμέρισμα προς ενοικίαση
Πάτρα
(Αχαΐα)
65 τ.μ. Τιμή: € 260

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Διαμέρισμα ισογείου 65 τ.μ. Αποτελείται από σαλόνι,κουζίνα,λουτρό .Διαθέτει αυτόνομη θέρμανση και αυλή.

Κωδικός ακινήτου: Π-6169 περισσότεραΤα ακίνητά μας


Κατοικία
Επαγγελματική Στέγη
Αξιοποιήσιμη Γη
Λοιπά Ακίνητα
Προς πώληση
590
Προς πώληση
56
Προς πώληση
156
Προς πώληση
9
Προς ενοικίαση
751
Προς ενοικίαση
180
Προς ενοικίαση
3
Προς ενοικίαση
2